Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Algemene voorwaarden

Lidmaatschap

 • Je kunt kiezen uit een flexibel abonnement, een halfjaar- of een jaarabonnement. Het contract gaat in per de eerste van de maand. Word je halverwege de maand lid, dan starten de 6 of 12 maanden per de eerste van de volgende kalendermaand. Schrijf je je bijvoorbeeld op 15 juni in voor een halfjaar contract, dan loopt je abonnement tot en met december. Kies je voor een flexibel abonnement dan kun je je abonnement altijd opzeggen vóór de eerste van de maand.
 • Opzeggen? Doe dat één kalendermaand vóór je contract afloopt. Voorbeeld: loopt je abonnement tot en met december en je wilt opzeggen, zorg er dan voor dat je vóór 1 december dat aan ons meldt. Dit kan via de mail of schriftelijk aan de balie. Let erop dat je wel binnen twee dagen een bevestiging van ons ontvangt. Zo niet dan is de mail niet bij ons aangekomen en wordt de opzegging niet verwerkt. Je bent hier als klant dus zelf verantwoordelijk voor. Zolang er niet is opgezegd, loopt het abonnement tot wederopzegging door.
 • Tijdelijk het abonnement stopzetten is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk. In het geval van een medisch reden moet je een verklaring van je behandelend arts kunnen laten zien.
 • Bij ons betaal je geen inschrijfgeld; je betaalt wel 5,00 euro voor de tag. Bij verlies kost een nieuwe tag ook weer 5,00 euro.

Betaling

 • De contributie wordt per maand vóóraf geheven via automatische incasso. De machtiging hiervoor staat aan de voorzijde van het inschrijfformulier.
 • Bij betalingsachterstand is Fitnesscentrum Corpus genoodzaakt een deurwaarder in te schakelen en je de deelname aan de lessen en/of toegang tot het fitnesscentrum te ontzeggen.
 • Als je hebt opgezegd en alle contributie is betaald, beëindigt Fitnesscentrum Corpus de machtiging. Hier hoef je dus zelf niets voor te regelen.

Huisregels

 • Je dient je aan de instructies van de instructeurs te houden. Zo is je sportuurtje bij ons veilig, hygiënisch en prettig.
 • Roken in het pand en buiten op het terrein van het fitnesscentrum is verboden.
 • Bij alle activiteiten is het verplicht een handdoek te gebruiken en schone, alleen binnengedragen sportschoenen te dragen. Persoonlijke hygiëne wordt zeer op prijs gesteld.
 • Materiaal en toestellen na gebruik schoonmaken. Ook je zweetdruppels van de vloer poetsen! Fitnesscentrum Corpus stelt hiervoor de benodigde materialen beschikbaar.
 • Dragen van fietsschoenen met SPD-blokjes is in de fitnesszaal  verboden, alleen in de Cycleroom.
 • Deelname aan de activiteiten is op eigen risico. Waardevolle spullen opbergen in de kluisjes. Fitnesscentrum Corpus stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal/verlies van jouw spullen.
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico