Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Voedingsschema’s voor afvallen, aankomen of op gewicht blijven

Het is misschien wel het meest genoemde doel bij inschrijving bij ons in de sportschool: afvallen! Hoe doe je dat op een gezonde, verantwoorde manier? Kun je gevarieerd blijven eten en mag je nooit eens iets lekkers eten? En hoe zit het met koolhydraten: zijn die echt zo slecht? Met het programma Body Support helpen de coaches van ons fitnesscentrum jou je doel te behalen. Met uitgebreide dagmenu’s (zo eet je elke dag anders….ook met brood en pasta!) hoef je nooit na te denken wat je moet eten; met de wekelijkse boodschappenlijst hoef je in de winkel ook niet meer te twijfelen wat je ook al weer in huis moest halen. Een handige app op je telefoon zorgt ervoor dat je altijd je menu’s bij je hebt en je vorderingen kunt bekijken. Zo verander je week na week je voeding en helpt de coach je naar een nieuwe lifestyle! Maak snel een afspraak met een coach als jij ook, het liefst morgen nog, een gezonde lifestyle wilt!

Behaal jouw persoonlijke doel nog sneller

Body support draait om voeding. Een voedingsplan gemaakt voor jouw die eenvoudig te volgen is. Om jouw doel sneller te bereiken adviseren wij altijd om daarbij te sporten of fysiek actief te blijven. Vind jij het moeilijk om de motivatie te vinden om te sporten of ben jij opzoek naar goede begeleiding? Dan is Personal Training misschien wel wat voor jou. Samen met jouw trainer werk jij naar jouw persoonlijke doel. Personal training kan bij Fitnesscentrum Corpus op aanvraag afgenomen worden. Ook kan je kiezen voor ons ‘Gold Abonnement‘. Met het ‘Gold Abonnement’ kan jij onbeperkt bij ons komen sporten en krijg jij twee keer per maand een personal training. Met Body Support en het Gold abonnement krijg jij iedere maand een uitgebreide fittest om jouw vooruitgang bij te houden.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico