1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

Bootcamp

Bootcamp in Drenthe

Heeft sporten in de buitenlucht jouw voorkeur? Dan is ons bootcamp in Drenthe wellicht een leuke training voor jou!

Wat doe je tijdens bootcamp-les?

Al onze bootcamplessen starten vanaf onze locatie aan De Wringen. We nemen je mee naar een stukje bos, de sluis bij Dieverbrug en soms gaan we naar Het Witte Zand, een plek in het Drents-Friese Woud. Elke les start met een stukje looptraining als warming up. De oefeningen voeren we meestal in circuitvorm uit. Eigenlijk hiit-training in de buitenlucht! Wheelflippen, touwtrekken, squats, lunges en burpees: elke les is weer anders.

Voor wie is ons bootcamp?

Iedereen kan aan de bootcamp lessen meedoen. Dit komt doordat je de oefeningen zo zwaar mag maken als je zelf wilt. Je hebt dus zeker geen topconditie nodig om mee te kunnen doen.

Schrijf je in voor een reeks lessen

Onze bootcamplessen worden in series aangeboden. Dit betekent dat ze niet elke week standaard in het lesrooster staan. Je kunt meedoen door je in te schrijven voor een lessenreeks. Meer weten? Laat een ‘bel mij terug’-verzoek achter via onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico