1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

Clubjoy Cycle

ClubJoy Cycle is voor de meeste deelnemers gewoon de “spinningles”: lekker zweten op de fiets, een uur lang en op stevige muziek….dat zijn zo’n beetje de ingrediënten van een Cycle les. De les bestaat uit een uitgebreide warming up, een stevig middengedeelte met verschillende variaties in het fietsen (de berg op, de berg af, een achtervolging…) en eindigt met een knallende finale. In het laatste nummer mag het dak eraf! De beloning is een relaxte cooling down met een uitfiets- en een stretchgedeelte. Er worden -als je volop meedoet (!)- al gauw zo’n 700 kcal. verbrand, dus ClubJoy Cycle past prima in een afslankprogramma. Ook voor deelnemers die hun conditie willen verbeteren is de Cycle les een prima middel.

Wij adviseren wel om naast het fiets-uurtje ook nog minstens één keer per week een les met functionele fitness of andere spierverstevigende oefeningen te volgen, zoals ClubJoy Power, Yoga of BootcampLet op: je kunt ook elke dag tijdens alle openingsuren VIRTUEEL een Cycleles volgen!

Bekijk hier het actuele Clubjoy Cycle Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico