1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

ClubJoy Fit & Shape

De ideale combinatie van dans/aerobic, conditietraining en spierversteviging. En een flinke dosis FUN! Dat is Fit & Shape! De eerste helft van de les bestaat uit een cardioblok, waarin je hartslag steeds verder omhoog wordt gebracht. Na een kort en actief herstelmoment gaat de focus naar spierversteviging: naast de benen en de billen worden de buik en de rug ook “aangepakt”. Ook wordt in dit tweede blok even de aandacht gevestigd op je balans. De muziek komt uit verschillende genres: stevig waar dat nodig is en rustig bij de oefeningen die daarom vragen. Door de variatie in muziek en oefeningen wordt deze les nooit saai en ben je altijd weer verbaasd dat de les alweer is afgelopen. Op naar de volgende les…..!

Bekijk hier het actuele ClubJoy Fit & Shape

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico