Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

ClubJoy Power

Als je wilt werken aan een strak lijf en je je spieruithoudingsvermogen wilt trainen, dan is ClubJoy Power echt iets voor jou! Een uur lang worden alle spiergroepen getraind; na een ClubJoy Power les ben je er dus van verzekerd dat je je hele lijf een trainingsprikkel hebt gegeven. Een les bestaat uit tien verschillende nummers; in elk nummer komt een spiergroep aan bod. De muziek en de enthousiaste instructeur zorgen ervoor dat je je grenzen gaat opzoeken en misschien wel gaat verleggen…… ClubJoy Power is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters: de gewichten aan de halter bepaal je uiteindelijk zelf!

Bekijk hier het actuele ClubJoy Power Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico