1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

ClubJoy Step

In de tachtiger jaren deed de step haar intrede in de sportscholen en is sindsdien niet meer verdwenen. En dat is ook niet zo vreemd: stepaerobic is een hele pittige en effectieve manier van bewegen. Wil je veel calorieën verbranden, je conditie verbeteren, je buik-, been- en bilspieren verstevigen en houd je bovendien van bewegen op muziek dan is de ClubJoy Step echt iets voor jou. De muziek en de bewegingen zijn lekker afwisselend: van atletische oefeningen tot een partystep, het zit allemaal in de steples verweven. Trek je stoute (sport)schoenen aan en doe mee!

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico