Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

EGYM

EGYM – fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in gemeente Westerveld, de slimme krachttoestellen van EGYM! EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? EGYM is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met EGYM ideaal!

Wat is EGYM?

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Onze medewerker stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. 

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de EGYM?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender.

EGYM voordeel voor bestaande leden

Een onbeperkt (brons) fitnessabonnement met EGYM kost 59,50 euro per maand. Onze leden krijgen €10,- korting per maand op het EGYM-abonnement. De eerste 50 aanmelders kunnen direct in de eerste en tweede week van juni beginnen. Tevreden? Dan kan je zolang je lid blijft, gebruik blijven maken van de EGYM-toestellen met dit abonnement. Het EGYM-abonnement loopt minimaal 6 maanden. Ben jij lid van Fitnesscentrum Corpus en ben je niet tevreden? Dan kan je het abonnement na een maand kosteloos opzeggen. Vraag wel even naar de voorwaarden van deze garantie.

Ervaar EGYM zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining bij Fitnesscentrum Corpus in Dieverbrug. EGYM is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Let op: wekelijks maar 10 proeftrainingen beschikbaar!

 

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico