Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Fitness

Fitness in Dieverbrug

Fitness is een populaire sport. Met deze manier van bewegen kun je in een redelijk gecontroleerde omgeving heel bewust bepaalde delen van je lichaam trainen, op de intensiteit die jij aankan. Hierbij ben je niet gebonden aan lestijden, dus je kunt je training doen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wij vertellen je graag meer over fitness in Dieverbrug.

Wat is fitness?

Fitness is een ruim begrip. De letterlijke betekenis van fitness is ‘fitheid’. Zo kun je je fit voelen als je een lange wandeling hebt gemaakt, maar kan het ook zo zijn dat je je pas fit voelt wanneer je een uur keihard hebt getraind. In beide gevallen heb je aan fitness gedaan. Bij Corpus in Dieverbrug kun je fitnessen op cardiotoestellen (cardiofitness) of aan krachttraining doen.

Fitness in Dieverbrug: geschikt voor iedereen

Met cardiofitness train je op onze speciale cardiotoestellen. Hiermee breng je voornamelijk je hartslag omhoog, en train je zo je hart- en vaatstelsel. Met de krachttoestellen train je je spieren op het vlak van kracht en uithoudingsvermogen. Als je de oefeningen heel licht uitvoert, belast je je spieren minder. Zo kun je, ook als je wat minder belastbaar bent, prima een krachttraining doen. Dit maakt fitness in Dieverbrug geschikt voor bijna iedereen, omdat je met veel verschillende doelstellingen aan de slag kunt. Zo kun je fitness gebruiken om je spieren sterker, en misschien ook groter en beter zichtbaar te maken, maar ook als revalidatie-training na een blessure of operatie, of een lichte training voor het in beweging houden van je spieren en het smeren van je gewrichten.

Behaal jouw doelstelling

Heb jij een fysieke doelstelling die graag wilt behalen? Wij adviseren je graag over het gebruik van de verschillende fitnessapparaten, zodat je op een efficiënte manier kunt trainen. Kom gerust eens langs voor meer informatie over fitness in Dieverbrug, of laat een bel mij terug’-verzoek achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico