Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Fysio

Fysio in Diever

Heb je last van een klacht of een blessure? Behandeling door een fysiotherapeut kan je helpen om weer probleemloos te bewegen. Fitnesscentrum Corpus in Dieverbrug werkt samen met een fysio in Diever: FysioPlus.

Waarom naar de fysiotherapeut?

Het kan dat je tijdens het sporten merkt dat bewegen niet goed (meer) aanvoelt. Of misschien merk je dat je last krijgt van een (oude) blessure. In dergelijke gevallen is het verstandig om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Hij of zij kan helpen om je klachten te beoordelen en een behandelplan op te stellen.

Fysio uit Diever: FysioPlus

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt komt een fysiotherapeut van FysioPlus uit Diever langs op ons fitnesscentrum, zodat hij of zij samen met jou kan bespreken wat het beste is: de training aanpassen of een behandeltraject starten. Dit eerste gesprek is gratis, een eventueel vervolgtraject loopt via je zorgverzekering. Goed om te weten: FysioPlus heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Inloop spreekuur

Iedere vrijdagochtend is Nienke Limburg van FysioPlus bij ons in de sportschool aanwezig van 09:00 – 10:00 uur. Loop gerust bij haar binnen met jouw vragen. Wil je liever een afspraak maken met de fysio? Dit kan via ons fitnesscentrum. Neem contact met ons op door online een terugbelverzoek in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op voor het maken van een afspraak.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico