Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

HIIT

High Intensity Interval Training

Wil je echt resultaat behalen, zul je je grenzen moeten opzoeken! En heel soms eroverheen…….In de HIIT train je niet op “traditionele” toestellen, maar de trainer haalt je uit je comfort zone! Met losse gewichten, kettlebells, dumbells, halterstangen, de TRX, medicine balls of gewoon op een matje worden allerlei oefeningen uitgevoerd waarbij jij je grenzen gaat verkennen. Elke week nieuwe oefeningen, dus elke les blijft een prikkel voor je lichaam. In een HIIT ga je na de warming up met een ronde oefeningen aan de slag. Je krijgt steeds 45 seconden om de oefening uit te voeren waarbij je je niet inhoudt (high intensity) en 15 seconden voor de rust en de wissel naar de volgende oefening (interval). Gegarandeerd resultaat!

Bekijk hier het actuele HIIT Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico