Gratis proefles!

Meld je snel aan! Lees meer

Lifestyle Coach

Leefstijlcoaching is actueel! We weten inmiddels allemaal dat een positieve leefstijlverandering veel oplevert: meer energie, een lager gewicht en een hogere vitaliteit. Bovendien zijn veel aandoeningen het gevolg van een slechte leefstijl. Denk aan hoge bloeddruk, diabetes en hart- en vaatziekten. Wanneer je graag je leefstijl wilt veranderen, maar niet zo goed weet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken, is het inschakelen van een professionele leefstijlcoach een goed idee. Iedereen weet dat genoeg beweging en een gezond eetpatroon belangrijk is, maar door de veelheid aan informatie omtrent deze onderwerpen zie je door de bomen het bos niet meer…herkenbaar?

Lifestylecoaching bij Fitnesscentrum Corpus

Bij Fitnesscentrum Corpus kan leefstijlcoach Bianca je helpen je oude, ongezonde gewoontes overboord te gooien en gezonde gewoontes ervoor in de plaats aan te leren. Zij kijkt naar de persoonlijke en omgevingsfactoren en levert dus maatwerk.

Een gezonde leefstijl omvat meer dan voeding en beweging; het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat je regelmatig ontspant en goed slaapt. Een vast slaapritme aanhouden of elke dag een half uur ontspannen kan al helpen gezonder te leven. Ook is bewezen dat mensen met een zinvol bestaan, dus dingen doen waar ze zingeving uit halen, langer en gezonder leven.

Begeleiding op maat

Als leefstijlcoach geeft Bianca niet uitsluitend adviezen, maar probeert ze juist de cliënt de regie te laten houden over zijn/haar leven. Je kunt als coach adviseren wekelijks drie keer te gaan hardlopen (dan gaat het afvallen lekker snel!), maar als de cliënt liever drie keer per week een flinke wandeling maakt gaat de voorkeur uit naar het laatste. De kans is groot dat de eerste optie niet wordt volgehouden, de tweede optie wel!

Het veranderen van je leefstijl kost tijd; de één heeft meer tijd nodig dan de ander. Daarom zijn de volgende pakketten samengesteld. Naast het coachen kun je ook het voedingsprogramma Body Support afnemen. Een fijne hulp bij het aanleren van een gezond eetpatroon.

Tarieven Lifestyle coaching

Alle tarieven zijn exclusief het sportabonnement. Je hoeft dus geen lid te zijn van Corpus om met de leefstijlcoach aan de slag te gaan!

Ben jij enthousiast?

Kan jij niet wachten om je levensstijl om te gooien, zodat jij gezonder en meer kunt genieten van je leven? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die bij jou past!

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico