1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

Afvallen en op gewicht blijven met Body Support

Het is misschien wel het meest genoemde doel bij inschrijving bij ons in de sportschool: afvallen! Hoe doe je dat op een gezonde, verantwoorde manier? Kun je gevarieerd blijven eten en mag je nooit eens iets lekkers eten? En hoe zit het met koolhydraten: zijn die echt zo slecht? Met het programma Body Support helpen de coaches van ons fitnesscentrum jou je doel te behalen. Met uitgebreide dagmenu’s (zo eet je elke dag anders….ook met brood en pasta!) hoef je nooit na te denken wat je moet eten; met de wekelijkse boodschappenlijst hoef je in de winkel ook niet meer te twijfelen wat je ook al weer in huis moest halen. Een handige app op je telefoon zorgt ervoor dat je altijd je menu’s bij je hebt en je vorderingen kunt bekijken. Zo verander je week na week je voeding en helpt de coach je naar een nieuwe lifestyle! Maak snel een afspraak met een coach als jij ook, het liefst morgen nog, een gezonde lifestyle wilt!

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico