Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Personal Training

Voor Personal Training ben jij bij Fitnesscentrum Corpus te Dieverbrug aan het juiste adres. Met Personal Training werk jij aan jouw eigen persoonlijke doel. Dit kan bijvoorbeeld afvallen, spieropbouw of een betere conditie zijn. Wij helpen jou graag op weg om jouw doel te bereiken.

Personal Training bij Fitnesscentrum Corpus

Personal Training kan bij Fitnesscentrum Corpus gegeven worden. Dit kan op aanvraag, ook is Personal Training inbegrepen in het ‘Gold Abonnement’. In het ‘Gold Abonnement‘ krijg jij twee keer per maand een training. Met Personal Training werk jij met jouw eigen trainer. Samen met jouw trainer wordt er een gepersonaliseerd plan gemaakt om jouw doelen te bereiken. Wil jij graag afvallen? Dan kan Personal Training de stok achter de deur zijn om dit doel te bereiken. Daarbij Kan Personal Training ook samen met Body Support worden afgenomen. Hiermee wordt de kans nog groter dat jij jouw doel bereikt. Naast afvallen, kan de combinatie Personal Training en Body Support helpen bij het aankomen van gewicht of het op gewicht blijven. Verder kan Personal Training ook helpen bij het opbouwen van conditie of kracht. Met de trainer maak jij een plan die bij jouw past. Ben jij net hersteld van een blessure en wil jij het vertrouwen in jouw lichaam weer terug vinden? Dan kan Personal Training jou daar ook bij helpen.

Waarom personal Training bij Fitnesscentrum Corpus

Alle Personal Trainers van Fitnesscentrum Corpus hebben jaren ervaring in het begeleiden van sporters met een doel. Met volle enthousiasme helpen wij jou op weg. Daarbij staat Fitnesscentrum Corpus voor een persoonlijke benadering. Deze persoonlijke benadering zie je terug in de trainingen. Wij blijven namelijk nauw betrokken bij jouw ontwikkelingen en passen de trainingen eventueel aan waar nodig.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico