Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Pilates

Joseph Pilates is de grondlegger van de Pilateslessen zoals we die nu kennen. Hij kwam er al jaren geleden achter dat je een keten van spieren moet gebruiken tijdens een oefening (waarbij je rug- en buikspieren een hoofdrol spelen) om een sterk en gezond lijf te creëren. Een Pilatesles bestaat uit diverse grondoefeningen waarbij als voorwaarde geldt dat de diepliggende rug- en buikspieren worden geactiveerd. De les is prima te doen voor verschillende sporters: man, vrouw, gevorderd, beginner, jong en oud. Ligt jouw prioriteit bij het verstevigen van je rompstabiliteit, dan kies je voor Pilates!

Waarom Pilates

Pilates wordt ingezet om jouw core sterker te maken, maar ook om blessures tegen te gaan en jouw houding te verbeteren. Bij onze Pilateslessen wordt veel aandacht besteed aan houding en de controle over het hele lichaam. Daarbij worden er veel opties gegeven. Daarom is de les goed te volgen door iedereen. Pilates wordt ook steeds vaker door fysiotherapeuten geadviseerd bij rugklachten en een verzwakt bekkenbodem. Ervaar de voordelen van Pilates zelf en meld je aan voor een les. Neem een kijkje in ons rooster om te zien wanneer wij Pilates aanbieden.

 

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico