1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

Pilates

Joseph Pilates is de grondlegger van de Pilateslessen zoals we die nu kennen. Hij kwam er al jaren geleden achter dat je een keten van spieren moet gebruiken tijdens een oefening (waarbij je rug- en buikspieren een hoofdrol spelen) om een sterk en gezond lijf te creëren. Een Pilatesles bestaat uit diverse grondoefeningen waarbij als voorwaarde geldt dat de diepliggende rug- en buikspieren worden geactiveerd. De les is prima te doen voor verschillende sporters: man, vrouw, gevorderd, beginner, jong en oud. Ligt jouw prioriteit bij het verstevigen van je rompstabiliteit, dan kies je voor Pilates!

Bekijk hier het actuele Pilates Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico