Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Power Yoga

Bij Fitnesscentrum Corpus in Dieverbrug Drenthe kan jij wekelijks diverse yogalessen volgen met het Mind & Body abonnement, waaronder ook Power Yoga. Het woord “power” zegt het al, jij gaat tijdens deze yogavorm werken aan kracht. Naast dat jij werkt aan het sterker worden, werk jij ook aan je uithoudingsvermogen en bewustwording van adem en lichaam. Naast Power Yoga kan jij ook de yogavormen Yin en Hatha Yoga volgen.

WAT IS POWER YOGA

Power Yoga is een yogavorm waarbij jij fysiek hard aan het werk moet. Je staat een tijdje in zware houdingen, waarin jij met je adem je grenzen opzoekt en verlegd. De les wordt op een laagdrempelige manier aangeboden. Je hoeft alle houdingen niet perfect uit te voeren, maar door ze iedere week te proberen zal jij merken dat het steeds makkelijker zal gaan. Je leert een speciale ademhalingstechniek aan. Deze techniek zal je niet alleen helpen tijdens de les, maar ook in het dagelijkse leven.

WANNEER POWER YOGA BEOEFENEN

Power Yoga is de yogavorm die ervoor zorgt dat jij sterker wordt op een verantwoorde manier. Binnen enkele maandel zal jij het verschil al ervaren. Door te werken met je eigen lichaam, balans en bewuste spierspanningen zal je hoe dan ook vooruitgang boeken. De toenemende bewustheid in je lichaam en het werken aan je flexibiliteit zal zorgen voor minder blessures.

POWER YOGA BIJ FITNESSCENTRUM CORPUS

Power Yoga bij Fitnesscentrum Corpus wordt gegeven door goed opgeleid personeel met ervaring. De yogalessen bij Corpus worden gegeven in een ruime zaal met goed voorzieningen. De vloerverwarming in de zaal, zorgt ervoor dat je het warm houdt tijdens het ontspannen.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico