1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

SeniorFit

Zou je graag willen sporten, maar lijkt alleen je niet leuk? Ben je op een leeftijd dat je niet meer voluit kunt trainen, maar wel graag wil blijven bewegen? Dan is SeniorFit de geschikte les! Elke dinsdagochtend geven we een les in de groepslessenzaal (boven, vanaf januari) en een les in de fitnesszaal (beneden). De les in de groepslessenzaal is een gevarieerde les waarbij er naast bewegen op muziek (aerobic) ook spierverstevigende oefeningen, balansoefeningen en buik- en rugspieroefeningen worden aangeboden. Het tempo niet te hoog, de belasting niet te zwaar: voor een grote groep “beweegveteranen” geschikt.

De les in de fitnesszaal begint met een eenvoudige warming up en eindigt met een cooling down. Er wordt elke week de “oefening van de week” aangeboden en verder kan ieder zijn/haar eigen fitnessoefeningen (onder begeleiding van de instructeurs Erik en Marvin) uitvoeren. De drempel is laag, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau beweegt. Zin om eens een les mee te doen? Kom langs en kijk of deze les bij jou past!

Bekijk hier het actuele SeniorFit Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico