Denise Hendriks

Even voorstellen....

Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de dansacademie Lucia Marthas in Groningen. Daar ben ik in mijn eerste jaar al gestopt: het was toch niet helemaal "mijn ding". Gelukkig mocht ik door mijn voorkennis doorstromen naar het tweede jaar van Leisure Sport & Wellness, waar ik uiteraard de richting sport koos, met als specialisatie fitness. Deze opleiding heb ik met succes afgerond en heb tijdens deze opleiding ook mijn Fitnesstrainer A diploma gehaald. De eindstage van deze opleiding bracht mij in contact met de gestandaardiseerde lessen van LesMills, ik heb van deze organisatie twee certificaten behaald (BodyStep en de Sh'bam). 

Nu werk ik (al sinds 2013) met onwijs veel plezier bij Fitnesscentrum Corpus! Ik krijg hier ruimte om mezelf te ontwikkelen en dat vind ik leuk en belangrijk. Zo heb ik het lesgeef certificaat van ClubJoy Power gehaald en ook Fitnesstrainer B. Binnenkort start ik met de Pilatesopleiding; heerlijk! Hoe meer kennis, hoe beter!

We hebben hier een ontzettend leuk team met veel kennis en professionaliteit. Dat is ook erg belangrijk want veiligheid en blessurevrij bewegen staat bij ons op één. Buiten dat heerst er een gemoedelijke sfeer op de sportschool, iedereen in welkom en niemand wordt raar aangekeken. 

Het leuke aan mijn werk vind ik dat het gevarieerd is: je kunt me tegenkomen in de Powerles, op de fitnessvloer, in de Fit and Shape les en misschien straks ook in een Pilatesles! Mijn missie is volbracht wanneer iemand met plezier komt sporten, voldoening en resultaat haalt uit mijn trainingsschema's en met een glimlach weer de deur uitgaat!