1 WEEK
GRATIS FITNESS

CLAIM de
Proefweek NU!
Lees meer

Yoga

Yoga in Drenthe

Wil jij yoga lessen volgen in Drenthe? Bij Fitnesscentrum Corpus in Dieverbrug kun je niet alleen lekker fitnessen, maar ook groepslessen volgen zoals ClubJoy Yoga en Hatha yoga.

Ontspanning en inspanning in balans

Ontspanning en inspanning staan niet altijd lijnrecht tegenover elkaar. Yoga is daar een mooi voorbeeld van. De houdingen die je uitvoert zijn natuurlijk inspannend, maar door de juiste ademhaling en een goede ‘mindset’ voel je je tijdens, en ook zeker na de houdingen, heel ontspannen.

Yoga bij Corpus

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden wij twee soorten yoga aan: ClubJoy Yoga en Hatha yoga.

ClubJoy Yoga
De ClubJoy Yoga die bij ons wordt aangeboden is een vorm van actieve (Yang) yoga. Hierbij volgen de houdingen elkaar in een krachtig tempo op en wordt er op muziek gewerkt. De les start met een Tai Chi warming up, waarna een aantal zonnegroeten volgen. Balans, kracht, twisters, maar ook rug- en buikspieren krijgen aandacht tijdens deze yogales van ClubJoy. De les wordt altijd afgesloten met een ontspanning. Elk kwartaal hebben we nieuwe lessen, waarbij nieuwe oefeningen op nieuwe muziek worden geïntroduceerd.

Hatha yoga
Veel yoga-stromingen zijn ontstaan uit Hatha yoga. Hatha yoga is wat minder dynamisch dan bijvoorbeeld de ClubJoy Yoga: de houdingen worden langer vastgehouden en er wordt meer aandacht besteed aan de ademhaling. Als je meer rust en verdieping zoekt in de houdingen, dan is Hatha yoga een hele goede keuze. Hatha yogalessen staan bij ons niet standaard in het lesrooster, maar worden in een aparte lessenreeks aangeboden. In het voor- en najaar start er weer een nieuwe reeks lessen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Yogales proberen?

Wil jij graag eens een yogales proberen, om te ontdekken welke vorm van yoga het beste bij jou past? Laat een terugbelverzoek achter met je naam, telefoonnummer en het tijdstip waarop je wenst teruggebeld te worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bekijk hier het actuele Yoga Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we veel verschillende groepslessen aan. Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Fit and Shape, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. Dit kan je doen door middel van cardio- en krachttraining. Lees verder om meer te weten te komen over Fitness

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon lekker brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Suppport ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Denise en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico