Doe een
GRATIS Proefles

CLAIM de
training NU!
Lees meer

Yoga

Yoga in Drenthe

Bij Fitnesscentrum Corpus in Dieverbrug kun je niet alleen lekker fitnessen, maar ook yogalessen volgen zoals ClubJoy Yoga, Hatha yoga, Yin yoga en Power yoga. Welk doel jij ook hebt, er zit altijd een yogavorm tussen die bij jou past. Je kunt op een bewuste manier sterker worden of leren ontspannen en loslaten. Ook helpt yoga jou om meer verbinding te ervaren tussen je lichaam en geest, je komt meer in balans en leert je grenzen te herkennen.

Leer ontspannen door inspanning

Fitnesscentrum Corpus biedt een ruim aanbod aan verschillende yogavormen. Ontspanning en inspanning staan niet altijd lijnrecht tegenover elkaar. Yoga is daar een mooi voorbeeld van. De houdingen die je uitvoert zijn natuurlijk inspannend, maar door de juiste ademhaling en een goede ‘mindset’ voel je je tijdens, en ook zeker na de houdingen, heel ontspannen.

Yoga bij Corpus

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden wij een aantal soorten yoga aan: ClubJoy Yoga, Hatha yoga, Power yoga en Yin yoga.

ClubJoy Yoga
De ClubJoy Yoga die bij ons wordt aangeboden is een vorm van actieve (Yang) yoga. Hierbij volgen de houdingen elkaar in een krachtig tempo op en wordt er op muziek gewerkt. De les start met een Tai Chi warming up, waarna een aantal zonnegroeten volgen. Balans, kracht, twisters, maar ook rug- en buikspieren krijgen aandacht tijdens deze yogales van ClubJoy. De les wordt altijd afgesloten met een ontspanning. Elk kwartaal hebben we nieuwe lessen, waarbij nieuwe oefeningen op nieuwe muziek worden geïntroduceerd. Dit is een fijne laagdrempelige vorm van yoga, die erg mooi past bij de verschillende groepslessen die wij aanbieden van ClubJoy.

Hatha Yoga
Hatha yoga is één van de oudste yogastromingen die er is. Hatha yoga is wat minder dynamisch dan bijvoorbeeld de ClubJoy Yoga: de houdingen worden langer vastgehouden en er wordt meer aandacht besteed aan de ademhaling. Als je meer rust en verdieping zoekt in de houdingen, dan is Hatha yoga een hele goede keuze. Met Hatha yoga werk jij aan fysieke kracht en flexibiliteit. Daarbij draagt Hatha Yoga bij aan het bewuster worden van jouw lichaam en adem.

Power Yoga
Power Yoga is de meest actieve yogavorm die Fitnesscentrum Corpus aanbiedt. Op het ritme van jouw adem beweeg je van de ene yogahouding naar de andere. De intensiteit licht hoog en er is voldoende uitdaging in de verschillende yogahoudingen. Je leert te luisteren naar je lichaam en werkt aan een sterker lichaam. Naast dat je sterker wordt van Power Yoga, werk je ook aan je flexibiliteit. Een win-winsituatie als je het ons vraagt.

Yin Yoga
Yin Yoga is de yogavorm waarbij het gaat om ontspanning. Je voer alleen zittende of liggende houdingen uit; deze houdingen worden enkele minuten aangehouden. Je blijft rustig doorademen en komt zo steeds dieper in de houding. Zo krijgt je lichaam alle tijd om blokkades in je bindweefsel aan te pakken. Ideaal voor sporters, als je rust zoek voor lichaam en geest en bij rugklachten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Yogales proberen?

Wil jij graag eens een yogales proberen, om te ontdekken welke vorm van yoga het beste bij jou past? Laat een terugbelverzoek achter met je naam, telefoonnummer en het tijdstip waarop je wenst teruggebeld te worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bekijk hier het actuele Yoga Rooster

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Fitnesscentrum Corpus bieden we verschillende groepslessen aan. Samen sporten is super motiverend en gezellig! Enkele voorbeelden zijn ClubJoy Yoga, Bootcamp, ClubJoy Power, Pilates en SeniorFit

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Bij Corpus is het mogelijk om individueel aan je doelen te werken. De fitnesszaal biedt je hier volop mogelijkheden voor. En de instructeur helpt je met het behalen van je doel. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden

LEES MEER
Gezond afvallen
fixed-col-3-img1

Zonder crashdieet en met gewoon brood, aardappelen en pasta eten vet verbranden en/of afvallen......dat kan! Een voorwaarde: je moet wel gemotiveerd zijn....wij zijn dan graag je coach op weg naar een gezonde lifestyle. Laat via de contactpagina je gegevens achter of bel voor meer informatie!

LEES MEER

Bodysupport Voedingsprogramma

Verander je lifestyle door genoeg te bewegen en gezond te eten! Met het programma van Body Support ga jij gegarandeerd afvallen en vet verbranden. Marvin en Bianca helpen je daar graag bij!

Neem nu contact met ons op Kom weer in shape
logo-ico